Utile

Spitalul Judeţean şi mii de locatari din zonă rămân fără apă caldă. Care este motivul

Spitalul Judeţean şi mii de locatari din zonă rămân fără apă caldă. Care este motivul

În vederea desființării estacadei de conducte de la intersecția străzilor Calea Martirilor și Mareșal Constantin Prezan/Mareșal Alexandru Averescu (fostă Lidia), încă din luna mai COLTERM a demarat lucrările pentru ducerea în subteran a magistralei de termoficare.

Atfel, pentru cuplarea noilor conducte la rețeaua de transport a energiei termice, COLTERM SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei calde la PT 52, 53, 54, 55, 57, 58, 59 și Spitalul Județean, începând de luni, 30 iulie, ora 00.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile: Basmului, Calea Martirilor, Bv. Liviu Rebreanu (parțial), Lupului, Naturii, Pandurilor, Ștefan Stâncă, Stegarilor, Ursului, Vântului, Aleea Sănătății, Balanței, Poeziei, Versului, Cântului, Elevului, Mareșal Al. Averescu (fostă Lidia), Pepinierei, Peșterii, Adolescenței, Codrului, Colaborării, Echității, Lebedei, Salcâmilor, Albac, Azuga, Cheia, Crivaia, Măgura, Mureș, Aron Pumnul, A. Sever, Apelor, Cazane, Basmului, Cosminului, Cozia, D. Coressi, Feldioara (parțial), Orizont, Sepia, Memorandului, P-ța Hunedoara, P. Vidraru, Vișinului, Drubeta, Meziad, Vălenii de Munte și Vlădeasa.

Din cauza volumului foarte mare de lucrări necesare cuplării coductelor și a timpului necesar golirii și umplerii unui volum de cca 1.800 m3 de apă, reprezentanţii companiei de termoficare estimează că reluarea alimentării cu apă caldă a consumatorilor afectați se va putea face doar în cursul zilei de miercuri, 1 august.

„COLTERM SA face toate eforturile pentru a scurta cât de mult este posibil termenul de realizare a lucrărilor. Orice modificare care va surveni în procesul de cuplare a conductelor la rețeaua de transport va fi anunțată din timp. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis, duminică, reprezentanţii companiei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*