Utile

Două transporturi agabaritice, pe autostrada A1 de lângă Timișoara

Două transporturi agabaritice, pe autostrada A1 de lângă Timișoara

În perioada 27- 31 iulie 2018 vor avea loc doua transporturi agabaritice pe autostrada A1, care trece pe lângă Timișoara. Ambele intră în România prin punctul de trecere a frontierei Năflac II și vor părăsi țara noastră pe la vama Giurgiu.

Începând de astăzi și până marți, 31 iulie a.c., România va fi tranzitată de două transporturi cu depășiri (agabaritice), pe ruta: Punctul de Trecere al Frontierei de la Nădlac II – Autostrada A1 – DN 68A – Săcămaș – DN 7 – Deva – Autostrada A1 – Sibiu – DN 1 – Colonia Tălmaciu – DN 7 – Râmnicu Vâlcea – DN 7 – Pitești – Autostrada A1 – Centura București Sud – DN 5 – DC 94 – DJ 507 – DN 5 – Punctul de Trecere al Frontierei de la Giurgiu.

Lățimea maximă a vehiculelor este de 3.70m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pe pagina web a companiei, ori pe pagina de Facebook sau contul de Tweeter.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*