Administrație

Primăria vrea să ridice noi creşe cu fonduri europene

Primăria vrea să ridice noi creşe cu fonduri europene

Primăria Timișoara intenționează să construiască două creșe din bani europeni. Potrivit primarului Nicolae Robu, municipalitatea a depus cerere de finanțare pentru o creșă în zona Ion Ionescu de la Brad.

„Ultima decizie vizează construirea unei creșe pe strada Ion Ionescu de la Brad. Vor fi toate acestea construite pe fonduri europene, la standarde foarte înalte, dar pe cale de consecință ele nu vor avea un număr foarte mare de locuri. E nevoie să se aloce suprafețe foarte mari pe copil acceptat în creșă. Şi costurile de construcție sunt forțate la un nivel ridicat per copil primit în creșă tocmai pentru a se garata că se realizează aceste creșe la standarde foarte înalte”, a explicat edilul Timișoarei.

Potrivi primarului Nicolae Robu, cele două creșe pe care municipalitatea vrea să le construiască din bani europeni vor avea aproximativ 80 de locuri. Edilul a mai declarat că pe lângă construirea unor creșe noi, primăria are în plan și transformarea unor spații existente în creșe, cererea fiind foarte mare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*