Politic

Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara: “Robu a dat cu piciorul la 240 de milioane de euro pentru dezvoltareaTimișoarei”

Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara: “Robu a dat cu piciorul la 240 de milioane de euro pentru dezvoltareaTimișoarei”
Adora Beauty

În timp ce Nicolae Robu anunță micșorarea salariilor angajațiilor din primărie, managerul orașului, Robert Kristof, solicită o mărire de salariu pe motivul că a contribuit la atragerea de fonduri europene.

Consilierul local ALDE Timișoara, Laura Chindriș, ne-a dezvăluit câți bani a pierdut Primăria Timișoara din fonduri europene neramburasbile.

Primăria Timișoara a ratat cu brio fonduri europene nerambursabile de peste 240 milioanede  euro din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Acești bani puteau îmbunătății semnificativ aspectul orașului nostru și puteau rezolve unele carențe existente în spitale,  lipsa locurilor în grădinițe și creșe, lipsa locurilor de parcare, problemele privind iluminatul public,  problemele privind transportul public de călători, lipsa dotărilor din liceele tehnologice și din școlile profesionale, lipsa zonelor de agrement, a spațiilor verzi, a aleilor pietonale și a pistelor de bicicliști. Carențe din infrastructura socială privind centrele de zi, centre sociale, cantine sociale sau locuințe pentru persoanele adulte cu dizabilități.

Cu toate administrația Robu a ignorant cu desăvârșire atragerea a sute de milioane de euromanagerul orașului, Robert Kristof, solicită o mărire cu 25% a salariului. Motivul halucinant: implicarea sa în atragerea defonduri europene!

Din câte știu, aportul managerului Kristof la derularea de proiecte pe fonduri europene de către primăria Timișoara, este mai mic sau egal cu aportul doamnei de la casierie. În felul acesta, consider toți salariații din Primărie sunt îndreptătiți ceară o mărire de salariu cu 25%”, a spus Laura Chindrișconsilier local ALDE Timișoara și consultant fonduri europene.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*