Life-style

Ducu Bertzi, printre artiştii care vin la Festivalul Avioanelor de la Buziaș

Ducu Bertzi, printre artiştii care vin la Festivalul Avioanelor de la Buziaș

Asociația pentru Dezvoltarea Zonei Buziaș, în colaborare cu Primăria Buziaș și terasa „La Aeroport” organizează, în acest week-end, cea de-a IV-a ediție a Festivalului Avioanelor.

Evenimentul debutează sâmbătă, 28 iulie, la ora 18, și se încheie duminică, 29 iulie, la ora 23. Programul muzical va cuprinde blues-rock sâmbătă și folk duminică.

Sâmbătă, de la ora 18, vor cânta trupele Rock Abil și Remember Band – ambele din Timișoara -, iar duminică, de la ora 17, vor urca pe scenă trupa CuAsar și îndrăgiții folkiști Ducu Bertzi, Cristi Buică și Ștefania Iacob.

„Evenimentul, care a devenit deja tradițional, se adresează iubitorilor de muzică folk și rock și completează celelalte evenimente (Festivalul Zilele Veverițelor sau Festivalul Papricașului și Vinului) organizate pentru promovarea stațiunii Buziaș”, spune Ioan Hudrea, inițiatorul evenimentului.

Pe lângă muzica bună, participanții se pot delecta cu deja renumitele preparate de la terasa „La Aeroport”, cum sunt hamsiile, pizza avion sau crispy de pui, precum și cu tradiționalii mici.

Programul evenimentului

Sâmbătă, 28 iulie – Concert blues-rock

ora 18.00 – Remember Band

ora 19.00 – Rock Abil

Duminică, 29 iulie – Concert folk

ora 18.00 – CuAsar

ora 18.30 – Ștefania Iacob

ora 19.00 – Cristi Buică

ora 20.00 – Ducu Bertzi

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*