Utile

Cum scapi de amenzile de la Rutieră? Poliția Română îți oferă cel mai bun ”pont”

Cum scapi de amenzile de la Rutieră? Poliția Română îți oferă cel mai bun ”pont”

Șoferii sunt îndrumați, pe pagina de Facebook a Poliției Române, să țină cont de ”pontul zilei” pentru a scăpa de amenzile pentru viteză. Pontul e mai bun decât detectoarele de radar, flash-urile din sens opus și chiar decât aplicațiile de pe telefoanele mobile.

Poliția Română este foarte activă pe rețeaua de socializare Facebook, acolo unde dă sfaturi ”prietenești” șoferilor care se află în trafic. Un nou sfat a fost lansat de oamenii legii cu puțin timp în urmă, acesta fiind denumit ”pontul zilei”.

”HEIII…PSSSTTTT …ȘOFERULE…FII ATENT LA PONTUL ZILEI!
– CUM SCAPI DE AMENZILE PENTRU VITEZĂ –

Bineînțeles, îți poți achiziționa un detector de radar, însă nu este util întotdeauna și costă destul de mult.

De asemenea, te poți baza pe ,,sprijinul” celorlalți șoferi, care îți dau flash-uri atunci când urmează să întâlnești un aparat radar… dar poate nu ești atent și nu le observi sau poate ceilalți șoferi doar ,,glumesc”..

Sau poți folosi aplicațiile de trafic, care îți arată locurile în care se află polițiștii, însă nici acestea nu sunt 100% eficiente și îți mai consumă și traficul de net. În plus, pe aceste aplicații suntem prezenți și noi și ne mai place să adăugăm ,,polițiști”, chiar și acolo unde nu sunt. 🙂

Așa că, cea mai sigură, eficientă și gratis metodă este să respecți limita legală de viteză”, au scris polițiștii, pe Facebook.

HEIII…PSSSTTTT …ȘOFERULE…FII ATENT LA PONTUL ZILEI!- CUM SCAPI DE AMENZILE PENTRU VITEZĂ -Bineînțeles, îți poți…

Publicată de Politia Romana pe Marţi, 24 Iulie 2018

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*