Eveniment

Cinci tineri, prinşi la furat în weekend

Cinci tineri, prinşi la furat în weekend

Cinci persoane sunt cercetate de poliţiştii municipiului Timișoara după ce ar fi fost surprinse de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt.

Poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara efectuează cercetări faţă de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani, bănuiți de furt din societate comercială.

Vineri, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că trei persoane au fost depistate de agenţii de pază a unei societăți comerciale, situată pe raza comunei Ghiroda, în timp ce sustrăgeau produse cosmetice.

Prejudiciul în valoare de aproape 2.676 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanților societății comerciale.

De asemenea, sâmbătă, polițiștii Secției 3 Timișoara au identificat un tânăr de 17 ani și o femeie de 27 de ani, care ar fi fost surprinși de agenții de pază a unui centru comercial din Timișoara, având asupra lor mai multe articole vestimentare neachitate.

 Prejudiciul în valoare de aproape 460 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţilor comerciale.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.  Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*