Life-style

Timișoreanul Cătălin Cazacu, gata de marea lansare pe micile ecrane! După Exatlon, s-a apucat de Cash Taxi

Timișoreanul Cătălin Cazacu, gata de marea lansare pe micile ecrane! După Exatlon, s-a apucat de Cash Taxi

Începand cu data de 30 iulie 2018, de luni până vineri, de la ora 22:30, spectatorii vor avea parte de un show nou-nouț prezentat de un timișorean. Cătălin Cazacu intră în lumea televiziunii, din postura de prezentator și… taximetrist, la postul Kanal D.

După ce a devenit mult mai cunoscut românilor datorită parcursului excelent din emisiunea-concurs ”Exatlon România”, difuzată tot pe Kanal D, imaginea ”vulturului” Cătălin Cazacu, cunoscut și datorită participărilor sale în competiții naționale și internaționale de motociclism viteză, a ”explodat”. Cazacu a semnat cu postul de televiziune un contract cu ajutorul căruia a devenit prezentator al viitoarei emisiuni, ”Cash Taxi”.

În cadrul show-ului tv, Cazacu va avea rol de taximetrist și va duce la destinație călătorii, dar îi va și premia cu sume consistente, în funcție de cum vor răspunde unor întrebări care mai de care mai interesante. Pasagerii ”Cash Taxi” decid dacă intră sau nu în joc și, odată cursa începută, vor avea la dispoziție 30 de secunde pentru a răspunde la fiecare întrebare.

“Este o emisiune plină de umor , cu oameni care aleg să se distreze, să câștige bani și să ajungă la destinație alături de mine. Le voi pune întrebări interesante, care îi vor antrena, cu siguranță, și pe telespectatori”, a mărturisit Cătălin Cazacu, care este ocupat cu filmările de dimineața până seara. Cazacu, deși este un obișnuit al camerelor de filmat, se află la prima experiență ca moderator tv, motiv pentru care recunoaște că are mari emoții în timpul filmărilor. ”«Cash Taxi» este prima emisiune pe care o prezint și e firesc să am emoții. Toți cei care m-au urmărit cinci luni alergând prin noroaie la «Exatlon» mă vor vedea acum făcând cu totul altceva, dar eu rămân același. Sunt dedicat sută la sută acestui show, iar întâlnirea cu toți cei care aleg să urce în taxi este pentru mine o bucurie continuă”, mai spune Cazacu, conform postului de televiziune.

“Cash Taxi” (format cu titlu original Cash Cab) este un quiz-show foarte antrenant, în care se ”împletesc” umorul, spontaneitatea, bucuria câștigului și surprizele. Formatul a fost preluat și transmis în peste 50 de țări și a obținut audiențe uriașe și zeci de premii, printre care se numără patru distincții Daytime Entertainment Emmy.

Începând din 30 iulie, show-ul, cu Cătălin Cazacu ”la volan”, va putea fi urmărit de telespectatorii din România, de luni până vineri, de la ora 22:30, pe postul Kanal D.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*