Administrație

Când va fi gata Parcul Central. Municipalitatea va renova şi Parcul Civic

Când va fi gata Parcul Central. Municipalitatea va renova şi Parcul Civic

Primaria Timișoarei a refăcut complet două parcuri din zona centrală. Este vorba despre Parcul Alpinet, inaugurat zilele trecute şi Parcul Justiției. De asemenea, a fost refăcut Parcul Pădurice, situat în cartierul Soarelui.

Viceprimarul Dan Diaconu spune că obiectivul municipalității este ca în această toamnă să finalizeze lucrările la Parcul Central. Urmează Parcul Civic, care va intra în procedură de licitaţie pentru execuţie.

„Ne-am propus ca toate parcurile din zona centrală să fie la un nivel ridicat, dar, în același timp, să avem intervenții cât mai multe în toate cartierele municipiului Timișoara în zona de spații verzi. Lucrările continuă la Parcul Central, unde până în toamna târzie a acestui an vom finaliza și acest șantier. Următorul proiect important pe care îl avem în vedere este reabilitarea Parcului Civic pentru care proiectarea a fost finalizată. Sperăm ca în cursul anului viitor, până în toamnă, acest parc să fie finalizat”, a declarat viceprimarul Timișoarei.

Dan Diaconu afirmă ca municipalitatea este interesată și de parcurile, spațiile verzi sau locurile de joacă din cartierele orașului. Intenția este ca până în 2020 sa fie înfiinţate 20 de noi locuri de joacă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*