Administrație

Ce lucrări s-au mai făcut pe Lotul 4 Lugoj – Deva al autostrăzii A1

Ce lucrări s-au mai făcut pe Lotul 4 Lugoj – Deva al autostrăzii A1

Pe șantierul autostrăzii A1, Lotul 4 Lugoj – Deva lucrările s-au desfășurat și săptămâna aceasta sub același tipar al verii, echipele de muncitori concentrându-se pe terasamentele din zona versantului Șoimuș. Tipuri de lucrări care au continuat în ritm constant: sistemele pentru scurgere a apelor, montarea parapetului și a panourilor fonoabsorbante, zidul de sprijin de picior de taluz la versantul Șoimuș.

De altfel, în zona Șoimuș se desfășoară o mare parte dintre activitățile de șantier, principalul obiectiv de lucru fiind pasajul de la km 96+365, unde se execută lucrări de montare a predalelor; armare, cofrare, betonare placă; zidul de sprijin din zona culeei 2 etc. Antreprenorul a continuat și lucrările de așternere a stratului de uzură pe sectorul de autostradă dinspre Brănișca spre Șoimuș. La clădirea operațională de la Șoimuș au început lucrările de finisaje și montarea instalațiilor electrice, sanitare, precum și alte lucrări de interioare.

În săptămâna 23-29 iulie, echipele antreprenorului se vor afla în perioadă de repaus, urmând să revină pe șantier în 30 iulie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*