Eveniment

Audi A6 căutat în Marea Britanie, depistat la Porțile de Fier I

Audi A6 căutat în Marea Britanie, depistat la Porțile de Fier I

Poliţiștii de frontieră de la Porțile de Fier I au depistat un bărbat care conducea autoturism marca Audi A6, în valoare de 70.000 de lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie.

Joi, pe sensul de intrare în România, s-a prezentat cetățeanul român H.C., în vârstă 38 de ani, cu domiciliul în Alba Iulia, conducând autoturismul Audi A6.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Față de cele constatate, persoana în cauză susține că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de către autoritățile din Marea Britanie. Mijlocul de transport, în valoare de 70.000 de lei, va fi indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză polițiștii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire pentru persoana de cetățenie română care conducea autoturismul, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*