Economic

Gala Excelenţei în Afaceri, eveniment aniversar sub semnul Centenarului Marii Uniri

Gala Excelenţei în Afaceri, eveniment aniversar sub semnul Centenarului Marii Uniri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cea de-a 25-a ediție aniversară a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din județul Timiș. Evenimentul va avea în data de 26 octombrie 2018.

Conform metodologiei unice și unitare pe plan național, clasamentul reunește firmele care au îndeplinit criteriile de eligibilitate din cele care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate firmele care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III,  structurate pe domenii, grupe de activitate și clase de mărime.

Firmele a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primelor trei locuri în Top în ultimii șase ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă. Firmele membre ale CCIAT cu cotizația la zi primesc o bonificație de 10% din punctajul total. Aflat la cea de-a 10-a ediţie, Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior consfinţeşte locul şi rolul pe care universităţile timişene le deţin în elita învăţământului academic românesc.

În fiecare an, CCIA Timiș acordă premii speciale unor firme, asociații și instituții pentru realizări deosebite.

Topul Firmelor din județul Timiș reunește la fiecare ediție peste 800 de participanţi – reprezentanţi ai mediului de afaceri, înalți oficiali ai administrației publice centrale, regionale și locale, diplomați, reprezentanți de marcă ai mediului academic, magistrați, asociaţii de afaceri, camere de comerț din țară și străinătate, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş. Ceremonia este urmată de un dineu și de momente artistice de excepție.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*