Eveniment

Hoţi prinşi de poliţiştii timişeni. Unul a fost depistat în flagrant

Hoţi prinşi de poliţiştii timişeni. Unul a fost depistat în flagrant

Polițiștii Secției 4 Timișoara au identificat un tânăr, de 25 de ani, bănuit de comiterea unui  furt din autoturism. În 13 iulie, cel în cauză ar fi sustras dintr-un autoturism staționat pe strada Cloșca din Timișoara, o poșetă cu bunuri personale și 1.000 de lei, fiind surprins de către persoana vătămată. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

De asemenea, polițiștii municipiului Lugoj au identificat trei persoane, cu vârste cuprinse între 36 și 44 de ani, bănuiți de furt calificat. În fapt, la data de 15 iulie a.c., în jurul orei 23.00 cei în cauză, profitând de neatenția unui bărbat ce se afla pe peronul gării din Lugoj, ar fi sustras un portmoneul în care se aflau 700 de lei și o tabletă. Prejudiciul a fost recuperat parțial. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Polițiștii Secției 3 Timișoara au identificat doi minori, de 14 și 17 ani, bănuiți de comiterea unui furt de biciclete. În fapt, la data de 15 iulie a.c., în jurul orei 02.00, cei în cauză ar fi sustras trei biciclete din zona Complexului Studențesc. Prejudiciul a fost recuperat parțial. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*