Politic

Sesiuni gratuite despre antreprenoriat, la inițiativa consilierului municipal ALDE, Laura Chindriș

Sesiuni gratuite despre antreprenoriat, la inițiativa consilierului municipal ALDE, Laura Chindriș

Laura Chindriș, consultant fonduri europene și consilier local ALDE  Timișoara alături de Andreea Vraja, consilieri juridic, dar și de Mihaela Nagy, economist au stat de vorbă cu femeile antreprenor din Timișoara. Acest seminar s-a adresat femeilor antreprenor la început de activitate, care au idei de afaceri și vor să le pună cu succes pe piață.

Promovarea antreprenoriatului feminin în sesiuni săptămânale care vor avea loc la sediul ALDE  a fost ideea Laurei Chindriș, care își dorește ca femeile antreprenor să fie bine informate și să găsească sprijin atunci când au nevoie de un sfat în domeniul afacerilor.

Aceste sesiuni sunt gratuite și se adresează femeilor care au inițiat sau doresc să inițieze o activitate antreprenorială, prin promovarea oportunităților de afaceri în domeniul antreprenoriatului și a posibilității de accesare a unei finanțări nerambursabile.

Sesiunile sunt interactive și se axează pe transferul de cunoștințe prin schimb de experiență, axate pe studii de caz și  exemple de bună practică.

Dintre subiectele abordate au fost: Iniţierea şi managementul afacerii; Abilităţi antreprenoriale de afaceri; Noțiuni financiare și fiscal; Noțiuni juridiceprivind contractele comerciale; Planificarea, managementul şi organizarea personalului; Competenţepersonale de negociere, luare corectă a deciziilor înmediul de afaceri şi leadership; Finanțăriguvernamentale nerambursabile; Fonduri europenenerambursabile; Managementul de proiect prinprograme de finanțări nerambursabile.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*