Utile

Ce faci dacă ți-a fost pierdut bagajul de voiaj în aeroport

Ce faci dacă ți-a fost pierdut bagajul de voiaj în aeroport

Dacă bagajul dvs. a fost pierdut sau deteriorat, vă rugăm să ne trimiteți o reclamație scrisă. Este anunțul reprezentanților TAROM. În cazul în care la sosirea la destinaţie, bagajul este deteriorat sau nu a sosit cu acelaşi zbor cu dumneavoastră, vă rugăm contactaţi birourile  “Lost & Found” TAROM înainte de părăsirea zonei restricţionate de vamă/benzi bagaje a aeroportului.

Reclamatiile scrise trebuie însoțite de o copie a biletului de călătorie, copii ale etichetelor de bagaj și copia constatării de lipsă/deteriorare bagaj.

În cazul în care greutatea bagajului pasagerului nu este înregistrată în buletinul de bagaj, se consideră că greutatea acestui bagaj înregistrat nu depăşeşte greutatea admisă gratuit la transport, corespunzător clasei de călătorie pentru care a fost plătit tariful.

Anumiţi transportatori nu îşi asumă responabilitatea pentru transportul obiectelor fragile, de valoare sau perisabile. Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la transportator.

Deteriorarea bagajului sau a conţinutului acestuia din cauza bunurilor fragile sau perisabile lăsate în bagajul de cală nu intră în responsabilitatea TAROM.

 

3 Comentarii

  1. Italienii folosesc de ani de zile, si acum se gaseste si la noi de cativa ani niste sigilii de bagaje genial de simple dar extraordinar de eficiente, pe care le cunosc toti lucratorii din aeroport si nu se ating de bagajele inchise cu ele pentru ca stiu ca nu mai pot fi inchise la loc si nici inlocuite iar stapanul se prinde de furt dinsecunda doi, de cand a vazut bagajul pe banda: nici nu-l mai atinge si face plangere pe loc si tot asa se identifica si hotul!!!
    uite aici cum functioneaza: http://sigiliibagaje.ro/#design

    • DAP. Si eu folosesc sigiliile astea pe care le pun si pe bagajele pe care le las in camera de hotel. Ii arat receptionerului cand plec sigiliul si poza lui si daca ii da prin cap menajerei sau altcuiva sa umble in el am dovada pe loc.

  2. DAP. Si eu folosesc sigiliile astea pe care le pun si pe bagajele pe care le las in camera de hotel. Ii arat receptionerului cand plec sigiliul si poza lui si daca ii da prin cap menajerei sau altcuiva sa umble in el am dovada pe loc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*