Eveniment

Grafferul ”Ycre” prins în acțiune de polițiștii locali. Ce amendă a încasat

Grafferul ”Ycre” prins în acțiune de polițiștii locali. Ce amendă a încasat

Un tânăr hunedorean, de 27 de ani, s-a ales cu o amendă drastică! Acesta a fost prins în această dimineață de polițiștii locali în timp ce desena cu spray-ul tip graffiti pe pereții unei clădiri de pe str. Gheorghe Lazăr din Timișoara.

Individul se autointitulează ”Ycre”, fiind un cunoscut în rândul grafferilor, dar și în rândul polițiștilor locali care l-au mai surprins și sancționat de șase ori în ultimii ani pentru astfel de fapte. Tânărul a fost sancționat și de această dată conform Legii 554/2003 privind măsuri pentru asigurarea aspectului estetic al localităților, cu amendă maximă de 2500 lei, fiind informată Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse din cadrul Primăriei Timișoara, care să ia măsurile legale de a-i imputa contravaloarea refacerii fațadei deteriorate.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că înscrierea sau aplicarea pe ziduri, pe fațadele imobilelor proprietate publică sau privată, pe monumente istorice și de arhitectură sau pe orice alt tip de construcții a inscripțiilor neautorizate, prin utilizarea de vopsele, spray-uri și alte asemenea materiale care murdăresc sau produc deteriorarea ori distrugerea bunurilor în cauză, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 2500 lei, cei depistați riscând și fie trași la răspundere și cu privire la eventualele măsuri de curățare sau refacere a fațadelor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*