Educație

Proiect al studenților-arhitecți de la UPT: amenajarea unui restaurant de lux în Alpii Elvețieni

Proiect al studenților-arhitecți de la UPT: amenajarea unui restaurant de lux în Alpii Elvețieni

Specializarea Mobilier și Amenajări Interioare, din cadrul Facultății de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara va realiza miercuri, 11 iulie, începând cu ora 15:00, în Sala Multifuncționala a Bibliotecii UPT, o expoziție de proiecte inedită.

Studenții anului I de la masterul „Tendințe, materiale și tehnologii noi în arhitectura de interior”, prezintă proiectul intitulat „Amenajare restaurant Flocons de Sel”. Astfel, prin proiectele realizate, aceștia propun câteva posibile variante ale unui restaurant, aflat la cele mai înalte standarde ale luxului, situat în Alpii Elvețieni.

La baza soluțiilor de proiectare propuse stă conceptul unei case de mode celebre: Missoni. Proiectele au fost realizate de masteranzii Facultății de Arhitectură și Urbanism în detaliu, incluzând barul, zona de lounge, hol-acces, recepție, garderobe, toalete, sau spații de depozitare.

Expoziția cuprinde 17 lucrări realizate de 17 studenți de la masterul „Tendințe, materiale și tehnologii noi în arhitectura de interior”. Cadre didactice coordonatoare sunt arh.dr.ing. Mihai Muțiu și arh.dr. Cristina-Maria Povian. Expoziția va fi deschisă până la mijlocul lunii septembrie.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*