Administrație

Drumul Județean care face legătura dintre Iohanisfeld și Ivanda, reabilitat

Drumul Județean care face legătura dintre Iohanisfeld și Ivanda, reabilitat

Lucrările de asfaltare a drumului județean dintre Iohanisfeld și Ivanda au fost finalizate. Drumul este în lungime de șapte kilometri.

Lucrările de modernizare al tronsului au început în urmă cu aproximativ șapte luni. “Este un drum finanțat din bugetul CJ Timiș, pe un tronson de 6,7 kilometri și cu o valoare de aproximativ 8,2 milioane lei, cu TVA inclus. Eu cred că rolul acestui drum este important pentru că leagă Drumul Național de Ivanda și bineînțeles în cealaltă parte de Ivanda de comuna Giulvăz. Cred că este important privind aglomerarea pe zona drumului național și venim în sprijinul, până la urmă, Companiei Naționale de Drumuri, realizând aceste drumuri județene de conexiune între traseele naționale. Sunt ferm convins că calitatea este bine realizată, constructorul a dat și o garanție de 48 de luni, ceea ce este important. Atâta timp cât este acest drum sub garanție, orice remediere este suportată de constructor, dacă această remediere apare din defecțiuni privind realizarea drumului”, a transmis Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Potrivit primarului comunei Otelec, Valentin Pascu, acest drum nu a fost niciodată asfaltat și era mare nevoie, în condițiile în care este intens circulat.

Valoarea totală a investiției se ridică la aproape 9 milioane lei, bani de la Consiliul Județean Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*