Eveniment

Urmărit internațional, depistat la Cenad. De ce era căutat bărbatul

Urmărit internațional, depistat la Cenad. De ce era căutat bărbatul

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 10 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt în formă agravantă.

Sâmbătă, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român O.A., în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Timiș, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Franța.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile din Luxemburg. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 10 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt în formă agravantă.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*