Eveniment

Condamnați la închisoare şi un urmărit naţional, depistați de polițiști

Condamnați la închisoare şi un urmărit naţional, depistați de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat, joi, în Timişoara, doi bărbați de 31 de ani, condamnați la închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier.

Pe numele acestora, Judecătoria Timișoara a emis două mandate de executare a pedepsei închisorii prin care sunt condamnați la un an de pedeapsă privativă de libertate, pentru infracțiuni la regimul rutier. Cei în cauză au fost introduși în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

De asemenea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat, vineri, un bărbat de 49 de ani condamnat la închisoare pentru corupere sexuală a minorilor.

Pe numele acestuia, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care este condamnat la doi ani de pedeapsă privativă de libertate, pentru infracțiunea de coruperea sexuală a minorilor în formă continuată.

Tânărul a fost introdus în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

Poliţiştii  timișeni au depistat un bărbat care era urmărit național  pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier. Joi, poliţiştii Secției 3 Timișoara au depistat, în Timișoara, un bărbat, de 44 de ani, urmărit național.

Pe numele acestuia, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an și 4 luni de închisoare, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier.

Cel în cauză a fost introdus în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*