Administrație

Timișoara are 25 de Armonii ”(cvasi)noi”. Au mai rămas cinci tramvaie de reabilitat!

Timișoara are 25 de Armonii ”(cvasi)noi”. Au mai rămas cinci tramvaie de reabilitat!

Primarul Timișoarei se laudă cu faptul că municipalitatea pe care o conduce pune la dispoziția utilizatorilor mijloacelor de transport în comun nu mai puțin de 25 de tramvaie ”(cvasi)noi” Armonia.

Miercuri, 4 iulie 2018, a ajuns în ”curtea” Societății de Transport Public Timișoara (STPT) cea de-a 25-a garnitură ”Armonia”. Conform acordului cadru semnat între fosta Regie Autonomă de Transport Timișoara (RATT), actuala STPT, au rămas de reabilitat cinci tramvaie, care urmează să ajungă în curând pe șinele Timișoarei.

Anunțul a fost făcut de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care nu a ezitat să se laude din nou, pe Facebook. ”Astăzi, 04.07.2018, ne-a venit al 25-lea tramvai Armonia! Mai avem de primit 5 și încheiem cu succes un contract excelent!”, a anunțat edilul de pe Bega.

Robu nu s-a limitat să pomenească despre tramvaiele reabilitate de când ocupă el funcția de primar, liberalul încercând din nou să inducă ideea că tot lui i se datorează și achiziționarea a 50 de troleibuze noi și 30 de autobuze noi, vehiculele contractate în timpul administrației Ciuhandu, Robu având doar ”contribuția” achitării ratelor lunare a acestora. ”Reamintesc, am alocat sume enorme pentru transportul în comun în acești 6 ani de când sunt Primar, plătind troleibuzele noi (50), autobuzele noi (30), minibuzele noi (13 și urmează alte 7) și tramvaiele (cvasi)noi Armonia (25 și urmează alte 5)”, a subliniat Robu, în cadrul aceleiași postări.

Edilul timișorean a mai precizat că STPT duce lipsă de șoferi pentru mijloacele de transport în comun, urmând ca societatea să angajeze personal, în timp ce alți angajați vor fi disponibilizați. ”Deci, cu mijloacele de transport stăm bine, mai trebuie angajați șoferi (și probabil dați afară unii tocători de frunze la câini) și făcută o mai bună organizare, o mai bună punere în valoare a resurselor, umane și auto, deopotrivă!”, a conchis primarul capitalei Banatului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*