Life-style

O nouă manifestare va avea loc în weekend: Timişoara Fresh. Vezi programul!

O nouă manifestare va avea loc în weekend: Timişoara Fresh. Vezi programul!

Timișoara Fresh este un eveniment în primă ediție desfășurat în Piața Operei, în perioada 7-8 iulie, care își propune să aducă locuitorilor Timișoarei trendul actual prin care se promovează dobândirea unei stări optime de sănătate și a unui trup armonios. Veți vedea că acestea se pot obține și fără diete elaborate și programe sofisticate de sport!

Stilul de viață reprezintă totalitatea micilor alegeri pe care le facem în fiecare zi, dar care au un impact pe termen scurt sau lung asupra noastră. Din fericire, o dietă sănătoasă nu trebuie să reprezinte o corvoadă pentru nimeni, funcționează la fel ca și alte obiceiuri sănătoase pe care le dobândim prin exercițiu în timp. Deși există o varietate largă de teorii ale unui stil de viață sănătos, prin evenimentul Timișoara Fresh municipalitatea vă invită să descoperiți direct de la specialiști informații care vă pot îmbunătăți viața şi starea de spirit! În completarea unei diete sănătoase trebuie să introduceți în rutina voastră zilnică orice formă de activitate sportivă care vă face plăcere.

Venind la „Timișoara Fresh” poți să descoperi activități fizice pe care le poți face și tu fără un efort deosebit, dar prin care organismul tău se va regla și te vei simți mai plin de energie pe zi ce trece. Aveți posibilitatea să urmăriți și să vă luați drept modele sportivi internaționali veniți să concureze în competiția Ultimate Smartfit Challenge 2018, să consultați medici nutriționiști prezenți cu standuri și workshop-uri, să degustați și să descoperiți alimente și băuturi sănătoase pe care le puteți introduce în viața de zi cu zi!

Program scenă

Sâmbătă

8 – 17 – Romanian Throwdown by USC

17 – 18– Seminar nutriție

18– 19– Urban Cardio Dance alături de Claudia

19 – 20 Timișoara Saracens – SCM UVT

Duminică

8– 12 – Romanian Throwdown by USC

12– 13– Antrenament funcțional

13 – 16 – Romanian Throwdown by USC

Program Pavilioane

Sâmbătă și duminică, între orele 8 – 16 – Prezentarea și testarea aparatelor sportive de ultimă tehnologie care se regăsesc în cele 3 locații Smartfit și vânzare de produse promoționale. Măsurători gratuite și cântăriri complexe, care vor oferi informații participanților despre procentul de grăsime, masa musculară, grăsime viscerală și mulți alți indici, care îi vor ajuta să afle structura corpului în momentul de față și ce pot face pentru a o îmbunătăți.

Sâmbătă și duminică, între orele 16– 21: Zmudy Bar – degustare și vânzare fresh-uri de sezon,  Do Terra – uleiuri esențiale – testare și vânzare, The Fit Baker – prăjituri sănătoase, fără zahăr, fără făină de grâu, fără unt și fără margarină, pe bază de proteine, fibre, carbohidrați cu eliberare treptată și grăsimi sănătoase,  Prăvălia Noastră – degustare și vânzare semințe, fructe uscate, Raw Veganza – creatorii primei brânze vegane de pe piața românească, pe baza nucilor de caju și migdale activate, culturi vegane și condimente atent selectate, degustări și vânzare, Magazinul Naturist Herba Banat – degustare alimente sanatoase, apa alcalina cu PH 9.2, diferite mostre cu titlu gratuit și vanzare produse naturiste,  Fundația de Ajutor Medical Profilaxis, impreuna cu Centrul Medical Profilaxis prin programul “Vreau să cresc sanatos”, programul de gimnastică medicală și fizioterapie adresat persoanelor vîrstnice și programul de prevenire a complicațiilor datorate muncii la birou, într-o poziție static,nutriționist Sebastian Cătană – servicii de nutriție pentru creșterea calității vieții, nutriție curativă, managementul diabetului, nutrigenetică,  Cabinet de nutriție și dietetică Dr. Iren Alexoi, Bianca Birceanu – nutriționist dietetician, Violeta Bun – nutriționist dietetician

Dacă vrei să afli sfaturi depre alimentaţie și stil de viață sănătos, dacă vrei să afli rata metabolismului tău, compoziția corporală – țesut adipos și musculatura – vino la standul nostru,unde organizăm și workshop-uri dedicate unei alimentații sănătoase și ateliere de gătit. Regina Maria – o echipă medicală va oferi asistență pe parcursul acestor zile, punând la dispoziția timișorenilor servicii precum măsurarea tensiunii arteriale și testarea glicemiei. În plus personalul non-medical este pregătit să ofere informații tuturor celor interesați.

Sâmbătă, între orele 16 – 21: Olivia Micșa – Nutriționist dietetician (în formare), Nutriționist dietetician voluntar – Spitalul Clinic Județean Timișoara – sfaturi și recomandări pentru un stil de viață sănatos, obținerea și menținerea greutății ideale, prevenirea anumitor boli -prin program nutrițional adecvat și activitate fizică

Duminică între orele 16– 21: Nutriform Expert SRL – măsurători gratuite ale compoziției corporale pentru adulți, cu prezentarea rezultatelor către beneficiar, cu respectarea confidențialității datelor personale; discuţii cu durata de 15 minute referitoare la obiceiurile alimentatare şi nutriţie sănătoasă (Informații colectate de Nutriționist Sebastian Cătană).

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*