Administrație

E oficial! STPT se va ocupa de întreținerea sistemului de iluminat public din Timișoara

E oficial! STPT se va ocupa de întreținerea sistemului de iluminat public din Timișoara
Adora Beauty

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) se va ocupa de întreținerea sistemului de iluminat public din capitala Banatului. Consiliul Concurenței a notificat Primăria Timișoara că poate delega acest serviciu către STPT.

Timișoara va avea, în sfârșit, o companie care să se ocupe de întreținerea sistemului de iluminat public. Concisliul Concurenței a dat aviz favorabil pentru delegarea gestiunii directe a serviciului de întreținere a sistemului de iluminat public din capitala Banatului.

Anunțul a fost făcut de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care a precizat că ”astăzi (miercuri – nr.) am primit avizul favorabil pentru delegarea gestiunii directe a serviciului de întreținere a sistemului de iluminat public către societatea Primăriei, SC STPT / RATT SA! Vineri vom aproba contractul și apoi RATT poate să treacă la treabă! Are foarte multă! Foarte multă pentru că serviciile de transport public să fie la alte cote, așa cum le-am promis eu timișorenilor că vor ajunge să fie în 2018, foarte multă în egală măsură pentru ca Timișoara să nu mai aibă străzi în beznă, cum din păcate a avut în ultimii ani! Succes, RATT și sprijin total din partea mea!”, a scris edilul timișorean pe pagina sa de Facebook.

Până în urmă cu aproximativ un an, de acest serviciu de ocupau companiile ELBA și AEM, însă după ce contractul acestora cu Primăria Timișoara a expirat, de întreținerea sistemului de iluminat public din orașul de pe Bega nu s-a ocupat nimeni, acesta având mari probleme la momentul actual.

Sursa foto: Facebook/Timișoara, dragostea mea

Friends Arena

Un comentariu

 1. Coman Gh.

  Buna dimineata!
  De mai bine de 1(un)de zile-mai bine zis dupa miniciclonul din anul 2017-pe str.Dunarea,zona Blascovici, la nr.4b si 6(becul de la coltul cu str.Costinești) se aprin cu intermitenta,zona ramanand in bezna.De acest fapt,la inceputul anului au profitat o echipa de hoti ,care au spart un imobil.
  De asemenea,pe strada B.P.Hașdeu-catre stadionul CFR-BECURILE PRINSE CU CABLURI CE ERAU AMPLASATE aerian PE MIJLOCUL STRAZII-nu mai sunt,fiind cazute de la furtuna.
  Sper, ca sesizarea se va lua in calcul, in timp rezonabil. Au mai fost facute sesizari, dar fara urmari.
  Cu stima,Coman.
  Adresa- Coman Gh.
  str.Dunarea nr.6. tf.0722 578 227
  Ms.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*