Sport

Cea mai bună voleibalistă de la UVT Agroland, Roxana Bacșiș, pregătiri pentru un nou ”titlu”: de mămică

Cea mai bună voleibalistă de la UVT Agroland, Roxana Bacșiș, pregătiri pentru un nou ”titlu”: de mămică

Voleibalista internațională Roxana Bacșiș se pregătește pentru cea mai mare realizare a ei, dar în plan personal, nu sportiv. Cea mai bună realizatoare din Divizia A1 în stagiunea 2017-2018 întrerupe activitatea sportivă și se pregătește să devină mămică.

Roxana Bacșiș a primit în această vară cea mai importantă veste. Jucătoarea care a venit la Timișoara anul trecut va pune în următoarele luni antrenamentele și performanța sportivă pe planul secund, după ce a aflat că așteaptă un copil.

Componentă a lotului național de volei feminin, Bacșiș a fost una dintre jucătoarele determinante pentru UVY Agroland Timișoara în sezonul 2017-2018, fiind cea mai bună realizatoare din Divizia A1, cu 426 de puncte, contribuind decisiv la calificarea formației de pe Bega în Cupa Challenge.

”A fost un an bun, atât pentru Timișoara, pentru fanii noștri, cât și pentru noi. M-am simțit foarte bine aici. Am găsit oameni primitori și un oraș foarte frumos. Am avut niște colege minunate și niște persoane în staff și conducere cum rar întâlnești. Sper ca în sezonul următor echipa să se claseze pe un loc și mai bun decât am reușit noi în sezonul trecut. Îmi va lipsi tot ce am avut aici în ultimul an. Am creat niște legături foarte frumoase cu celelalte jucătoare, m-am simțit foarte bine și mă bucur că am ales Agroland în vara anului trecut”, a declarat Roxana Bacșiș.

Roxana Bacșiș a revenit în vara anului trecut în România, după un sezon petrecut în primul eșalon din Franța, și a confirmat că este una dintre cele mai valoroase jucătoare din România.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*