Social

Contractele cu RETIM, prelungite cu zece ani. Ce trebuie să ştie locatarii

Contractele cu RETIM, prelungite cu zece ani. Ce trebuie să ştie locatarii

Federatia Asociațiilor de Locatari Timișoara (FALT) informează asociațiile de locatari/proprietari cât si persoanele fizice cu privire la faptul ca RETIM va presta in continuare serviciul de colectare, transport, depozitare în Timișoara pe baza unui contract cu A.D.I.D. Timișoara pe o perioadă de 10 ani.

Urmare a noului contract câștigat de RETIM în Timișoara, urmează în perioada următoare să se imcheie noi contracte cu utilizatorii (asociații de locatari/proprietari, persoane fizice, agenți economici).

FALT a început negocierea noului contract ce urmează a se încheia cu fiecare utilizator, iar în momentul în care se va accepta un contract corect va informa din nou utilizatorii pentru a se semna noul contract, sau după caz, de a nu semna acel contract, dacă el conține unele prevederi care nu pot fi acceptate.

Până la momentul în care se clarifică sau nu prevederile contractului rugăm asociațiile de locatari/proprietari de a da curs solicitării RETIM de a pregăti anumite aspecte necesare încheierii noului contract. În acest sens se vor purta discuții cu fiecare asociație în parte, referitor la numărul de persoane, numărul de pubele, pubele care nu mai corespund, insuficiente, intervalul în care se ridică gunoiul, alte probleme ce le au asociațiile. Facem precizarea că stabilirea exactă a numărului de persoane este foarte importantă atât timp cât tariful pe persoană depinde de raportarea corectă a numărului de persoane. Rugăm asociațiile de locatari/proprietari, persoanele fizice care au probleme în relatia cu RETIM să ne sesizeze să le putem discuta cu conducerea RETIM, pentru a găsi o rezolvare cât mai corectă. Vă rugăm ca sesizările să fie in scris, cât mai bine documentate, pentru a putea să le prezentăm celor care ar putea să le rezolve”, a transmis, marţi, Petru Olariu, preşedintele FALT.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*