Eveniment

Autoturism căutat în Belgia, depistat la Porțile de Fier II

Autoturism căutat în Belgia, depistat la Porțile de Fier II

Poliţiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Porțile de Fier II – Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timișoara au depistat un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de 70.000 de lei, căutat de autoritățile din Belgia.

În data de 30.06.2018, în jurul orei 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier II – Sectorul Poliției de Frontieră Porțile de Fier II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră o persoană de sex feminin M.R., în vârstă 32 de ani, cu domiciliul în Mehedinţi, conducând un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile belgiene.

Față de cele constatate, femeia în cauză a declarat că a împrumutat autoturismul de la o cunoștință și nu ştia că acesta este căutat de autoritățile din Belgia. Totodată, autoturismul, în valoare de aproximativ 70.000 de lei, a fost confiscat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, până la finalizarea cercetărilor.

În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*