Social

A scris numele iubitei, cu markerul, pe pereții unui magazin din centrul Timișoarei. Prețul: 500 de lei

A scris numele iubitei, cu markerul, pe pereții unui magazin din centrul Timișoarei. Prețul: 500 de lei

Un bărbat a fost sancționat de polițiștii locali din Timișoara pentru că a scris cu markerul pe pereții unei clădiri din Piața Victoriei. Amenda încasată se ridică la 500 de lei.

Polițiștii locali aflați în patrulare noaptea trecută, în zona centrală a capitalei Banatului, au depistat, în jurul orei 2:20, un bărbat care a desenat cu un marker de culoare neagră pe peretele unei clădiri din Piața Victoriei, unde funcționează un magazin. În urma identificării s-a constatat că bărbatul care a desenat are 38 de ani și are domiciliul în Timișoara. Bărvatul a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu amendă de 500 lei.

Întrebat de ce a murdărit pereții, bărbatul a declarat că a scris numele iubitei sale. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că scrierea, desenarea fără drept pe pereții clădirilor este interzisă atât prin HCL 371/2007 cât și prin Legea 61/1991 republicată și că acest aspect, care conferă un aspect inestetic unui oraș care dorește să arate civilizat, european, este în atenția polițiștilor locali permanent, fiind desfășurate campanii de informare pe această temă atât la adresa celor care obișnuiesc să deseneze pe pereții clădirilor cât și la adresa proprietarilor care trebuie să își îngrijească imobilele deținute.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*