Eveniment

Dosare penale pentru șoferii băuți la volan

Dosare penale pentru șoferii băuți la volan

S-au urcat la volan amețiți de alcool, fără nici cea mai mică remușcare. Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

La data de 01 iulie, în jurul orei 16.30, polițiștii municipiului Lugoj  au oprit pentru control pe strada Dunării, un autoturism, condus de un bărbat, de 28 de  ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, în jurul orei 20.08,  polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control pe raza municipiului Timișoara,  un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de  ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei  în cauză, au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În ambele cazuri, pe numele șoferilor au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*