Life-style

Party cu spumă și concerte la Ghioroc

Party cu spumă și concerte la Ghioroc

Ghioroc Summer Fest ediţia 2018, promovat de către autorităţile din Arad ca litoralul vestului, se deschide în prima zi a lunii iulie.

Duminică, de la ora 14:00, DJ Ninho, DJ Sebuh şi special guest DJ Andi vor încinge atmosfera. Tot duminică va avea loc un program special care va include Spuma Party, Color Fight, fumigene, dar şi alte surprize.

Potrivit primarului comunei Ghioroc, în perioada 1 iulie-1 septembrie, vor urma zece weekend-uri pline de distracţie. La fiecare final de săptămână va fi organizat un program special. În 20 iulie, cel de-al patrulea week-end al sezonului Plaja Ghioroc va găzdui evenimentul «Noaptea DJ-ilor» unde deja şi-au anunţat participarea inclusiv DJ din străinătate.

Pe plajă au fost amplasaţi mai mulţi palmieri şi o zonă cu sigla lacului, unde, după modelul staţiunii Mamaia. Iarna palmierii vor fi păstraţi în interiorul primăriei Ghioroc.

Lacul de la Ghioroc are 60 de hectare, iar plaja 10.000 de metri pătrați. Zona Ghioroc atrage în fiecare sezon câteva zeci de mii de turişti, doar evenimentele din weekenduri estimându-se că atrag 10.000 de turişti.

Sezonul estival se va încheia în 1 septembrie cu tradiţionalul foc de tabără, iar a doua zi, 2 septembrie, se va deschide Festivalul Vinului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*