Life-style

Târguri tematice şi promoţii de până la 70%, la Iulius Mall

Târguri tematice şi promoţii de până la 70%, la Iulius Mall

Sfârșitul de săptămână aduce surprize pentru cei care își vor petrece timpul liber la Iulius Mall Timişoara: târg de antichităţi, ExpoMineralia şi Bag Expo şi promoții estivale de până la 70%.

În această perioadă, Iulius Mall Timişoara găzduiește o nouă ediţie a târgurilor Bag Expo şi ExpoMineralia. Vă pregătiţi de concediu şi de plajă? Atunci, o vizită la Iulius Mall, în acest weekend, vă oferă ocazia să vă alegeţi geanta de plajă sau pălăria perfectă pentru zilele de vacanţă. Până duminică inclusiv, la demisolul Iulius Mall, târgul Bag Expo vă aşteaptă cu o ediţie dedicată accesoriilor de plajă. Vizitatorii vor găsi aici o varietate de genţi de sezon şi la modă, precum cele cu motive de pânză sau textil. De la genți supradimensionate sau mini, rucsacuri versatile și cluth-uri extrem de elegante pentru doamne și domnișoare, până la portofele, curele, genți, borsete, serviete, genți de voiaj sau rucsacuri sport pentru domni, toate sunt disponibile într-o varietate de modele.

Vedetele acestei ediţii de ExpoMineralia sunt colierele din rubin, safir şi smarald. În plus, doamnele sau domnişoarele care doresc o bijuterie personalizată sunt aşteptate la atelierul mobil. Piesele prezentate vor cuceri și cele mai pretențioase preferințe, târgul reunind peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

De vineri până duminică inclusiv, parterul Iulius Mall va găzdui Târgul de Antichități. Pasionații de obiecte cu patina timpului vor descoperi piese aparte, a căror valoare este amplificată de trecerea anilor: ceasuri de colecție, bijuterii, viniluri, porțelanuri, tablouri, numismatică, filatelie, argintărie, piese de mic mobilier, cărți și multe alte articole.

Promoţiile estivale de la Iulius Mall abia au început. Indiferent dacă vrei să fii în ton cu moda sau să-ți pregătești bagajul pentru concediu, ai acum ocazia să descoperi promoții de până la 70%, în magazinele tale preferate. Oferte tentate sunt la magazinele de îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, accesorii, parfumerii, cosmetice şi multe altele. Catalogul complet este disponibil pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*