Eveniment

Colet suspect la Finanţe. Au intervenit jandarmii timişoreni

Colet suspect la Finanţe. Au intervenit jandarmii timişoreni

Vineri, în intervalul orar 14:00-16:00, la sediul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara s-a efectuat un exercițiu tactic de intervenție cu tema „Modul de acțiune în cazul descoperirii unui colet abandonat în interiorul obiectivului, holul de acces spre trezorerie”.

„În contextul actual internațional, este foarte important să facem acest gen de exerciții, să fim pregătiți și practic, nu doar teoretic pentru astfel de evenimente nedorite. Din acest motiv,  a fost bine primită vestea organizării unui astfel de exercițiu în instituția noastră și am luat toate măsurile necesare desfășurării acestuia în condiții optime”, a declarat Ioan Dragomir, directorul general al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara.

Exercițiul a fost efectuat de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „General Moise Groza” Timiș, împreună cu specialiști din alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații, Inspectoratul pentru Situații de Urgență.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*