Social

Se schimbă calendarul de plată a pensiilor

Se schimbă calendarul de plată a pensiilor

Pensiile vor fi primite în prima jumătate a lunii, iar talonul mov va putea fi ridicat de la oficiile poștale de care aparțin pensionarii, în următoarele două zile lucrătoare după ultima zi de plată.

Casa Națională de Pensii Publice anunță că, începând cu 1 iulie 2018, calendarul de plată a pensiilor plătite prin intermediul caselor de pensii teritoriale, se modifică. Astfel, potrivit unui comunicat remis de CNPP, pensionarii care primesc pensiile prin intermediul CN Posta Romana SA, sunt informați că începând cu luna iulie 2018,  plățile curente se vor face în perioada 1 – 15 ale lunii, la domiciliul beneficiarilor, iar documentul de plată se poate ridica de la ghișeele poștale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Plățile restante se achită la domiciliul beneficiarilor în perioada 11 – 15 ale lunii în curs, iar pensionarii avizați (cei care nu sunt găsiți la domiciliu) își vor putea ridica drepturile bănești și documentul de plată de la ghișeele postale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*