Administrație

Primăria Timișoara a dezvoltat o nouă aplicație mobilă

Primăria Timișoara a dezvoltat o nouă aplicație mobilă

O aplicație utilă pentru timișoreni a fost prezentată astăzi de catre edilul Nicolae Robu. Aceasta se găsește pe Apple Store și Google.

În cadrul noii aplicații intitulate “Primăria Timișoara”, cetățenii vor putea depune sesizări și cereri, totodată se poate urmări stadiul de rezolvare a cererilor depuse, dar și calendarul de evenimente al orașului.

Ședințele de Consiliu local și evenimentele organizate de Primăria Timișoara vor putea fi urmărite live. “Suntem în fața unei aplicații complexe care permite cetățenilor pe de o parte să facă sesizări cu tot ce observă ei demn de sesizat în oraș, iar pe de altă parte le permite să urmărească ce se întâmplă cu cererile lor, dar și ședințele de CLT. Ce este deosebit este că problemele sesizate ajung prin distribuire automată direct la cei care se ocupă de ele. Iar cetățeanul care a sesizat poate vedea în fiecare moment în ce stadiu este problema pe care a semnalat-o. Nu mai intervin funcționari pe traseu, totul se distribuie pe sistemul automat de management al documentelor”, a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Aplicația este disponibilă pe sistemele de operare IOS și Android și poate fi descărcată accesând următoarele link-uri:

Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.essa.primariaTimisoara

IOS: https://itunes.apple.com/ro/app/primaria-timisoara/id1384842490?l=ro&mt=8


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*