Politic

Președintele OFL Timișoara, Daniela Mariș: “Guvernul ar trebui să fie preocupat de rezolvarea problemelor legate de sărăcie, nu a celor certați cu legea”

Președintele OFL Timișoara, Daniela Mariș: “Guvernul ar trebui să fie preocupat de rezolvarea problemelor legate de sărăcie, nu a celor certați cu legea”

“Spovedania” recentă a președintelui PSD, Liviu Dragnea, care și-a cerut scuze “miilor” de condamnați pentru abuz în serviciu, a revoltat o țară întreagă.

Femeile liberale s-au întâlnit, weekend-ul trecut, la Brașov, la ședința Biroului Național Executiv, și au transmis un semnal către toate femeile din România, un semnal care pune în antiteză “scuzele” lui Dragnea cu realitatea din România: 400.000 de copii se culcă flămânzi în fiecare seară. 800 de copii sunt părăsiți anual în spitale și maternități din cauza sărăciei. Și totuși, deși condamnat în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, Dragnea nu și-a cerut iertare copiilor, ci unor infractori. “Susțin elaborarea și aplicarea cât mai urgentă a Politicilor Publice pentru eradicarea sărăciei. Este necesar să adoptăm măsuri de incluziune socială, crearea de locuri de muncă, eliminarea discriminărilor și participarea la cursuri de formare în diferite meserii, pregătirea tinerilor pentru a putea să ducă o viață decentă, să se poată întreține din venituri realizate prin muncă. Guvernul ar trebui să fie preocupat de rezolvarea acestor probleme legate de sărăcie, dar se pare că este mai urgent să fie rezolvate problemele celor certați cu legea. Este inadmisibil să te adresezi cu scuze celor care au fost condamnați pentru încălcarea legii și cu atât mai mult să îi favorizezi”, a transmis Daniela Mariș, președinte OFL Timișoara și vicepreședinte OFL Regiunea Vest.

Organizația Femeilor Liberale lansează un apel către toate femeile din România să se implice în a-i convinge pe parlamentarii PSD-ALDE și UDMR să voteze cu DA miercuri, la dezbaterea moțiunii de cenzură depusă de PNL “Demiterea Guvernului Dragnea – Dăncilă, o urgenţă naţională!”


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*