Administrație

Acțiune civică: un consilier local din Lugoj a ieșit la tuns iarba, pe malul Timișului

Acțiune civică: un consilier local din Lugoj a ieșit la tuns iarba, pe malul Timișului

Consilierul local Liviu Brîndușoni (USR) a folosit indemnizația de pe luna trecută pentru a cumpăra o motocoasă, unealtă cu care luni dimineața a ieșit ”la treabă”. Alesul local a început să taie iarba pe malurile Timișului, în zona Cotu Mic.

Liviu Brîndușoni, consilier local din partea USR, și-a alocat indemnizația de pe luna trecută pentru a cumpăra o motocoasă, cu care luni, 25 iunie 2018, dis de dimineață, s-a apucat de tăiat iarba crescută în exces pe malurile Timișului, în zona Cotu Mic, din Lugoj. Brîndușoni spune că a făcut acest gest pentru că ”Salprest”, societatea Consiliului Local Lugoj, nu are suficienți angajați, iar malurile râului sunt năpădite de bălării, notează Lugojeanul.ro.

”E o acțiune civică. Cei de la Salprest nu vor putea niciodată să acopere cu cei patru oameni tot orașul. Sper ca și alți lugojeni să iasă și să curețe, dacă pot, mai ales în zona locurilor de joacă, pentru că e nevoie. Am început de aici pentru că, am înțeles, că în patru zile o să se apuce și cei de la Salprest, din partea cealaltă a cartierului, măcar să-i ajutăm să termine această parte”, a spus Brîndușoni, conform sursei citate.

De cealaltă parte, directorul societății căreia Primăria Lugoj i-a delegat această sarcină, confirmă că nu mai poate face față lucrărilor din oraș. ”Peste trei zile o să ajungem și în Cotu Mic. Avem patru cosași și suntem prin Stadion 1, Stadion 3 și Țescători. Tocmai s-a stricat o coasă, până o reparăm, probabil că în trei zile ajungem și pe maluri. Însă nu avem cum să facem față cu oamenii pe care îi avem”, spune Mircea Ghera, directorul Salprest.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*