Social

FOTO. Acrobații pe cerul Banatului. Piloții Baltic Bees, din Letonia, surpriza serii

FOTO. Acrobații pe cerul Banatului. Piloții Baltic Bees, din Letonia, surpriza serii

A fost spectacol pe cerul Timișoarei, sâmbătă seară! Cu mic, cu mare, peste 10.000 de oameni au urmărit cu sufletul la gură acrobaţiile piloţilor, la o nouă ediție Timișoara Air Show 2018.

Motoare turate, lupinguri amețitoare, flăcări și fum, avioane ce au ținut spectatorii cu răsuflarea tăiată, acestea au fost ingredientele ediției a cincea a spectacolului aviatic Timișoara Air Show. Aproape 40 de aeronave au încântat publicul larg: aeronavele militare ale Forțelor Aeriene Române, până la aeronave ultra ușoare – de la Formația ASALT și Aeroclubul României – The Pellicans, avion biplan – Skybolt of Romania, parașutiștii de la Blue Wings, avioanele tricolore ale Șoimilor României, cei șase letoni de la Baltic Bees și aeronavele Iacărilor Acrobați care au încheiat spectacolul, trecând prin foc și fum.

Spectacolul a fost condimentat și cu prezența motocicliștilor de la Timișoara Bikers și chiar cu decolarea și aterizarea aeronavelor comerciale, Tarom, Wizz Air și Lufthansa, iar la final, cu un concert de muzică rock. “A fost cel mai complex miting aerian de până acum, cu cele mai multe formații participante și cu cei mai mulți spectatori prezenți. A cincea ediție a Timișoara Air Show a fost cu adevărat una aniversară. Vremea a ținut cu noi, organizatorii, recompensând toate eforturile noastre cu un apus de soare incredibil”, a spus directorul aeroportului, Dan Idolu.

Pentru organizarea evenimentului, Aeroportul Internaţional Timişoara a beneficiat de sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al unor  instituţii publice şi societăţi comerciale.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*