Life-style

Timişoreanul Cătălin Cazacu lansează o nouă emisiune la Kanal D

Timişoreanul Cătălin Cazacu lansează o nouă emisiune la Kanal D

Cătălin Cazacu, unul dintre cei mai iubiți “Faimoși” de la Exatlon, multiplu campion la motociclism, are și o ocupație secretă. Vulturul este, mai nou, prezentator TV. Vă întrebați de la ce a pornit totul?

Cătălin Cazacu va prezenta, în curând, la Kanal D, show-ul concurs „Cash Taxi”, un format internațional care a cunoscut un succes uriaș în toate țările în care a fost difuzat. Cătălin va intra în pielea unui taximetrist care își va răsplăti clienții cu bani, dacă aceștia îi vor răspunde corect unei serii de întrebări. Pasagerii, oameni obișnuiți care urcă în taxi cu intenția firească de a ajunge la o destinație, vor avea surpriză să îl recunoască în postura șoferului pe Cătălin Cazacu. Ei vor decide pe loc dacă intră sau nu în joc și, odată cursa începută, vor avea la dispoziție 30 de secunde pentru a răspunde la fiecare întrebare.

„Te urci în taxi și câștigi, nu plătești! Sunt întrebări la care poți răspunde fără să stai prea mult pe gânduri, e o joacă prin care poți ajunge la destinație distrându-te și câștigând bani în același timp! Abia aștept să înceapă filmările, acestea se vor desfășura pe litoral! Dacă vedeți taxiul meu de lux, va rog să îmi faceți semn, veți avea parte de un șofer simpatic și generos!”, spune timişoreanul Cătălin Cazacu.

„Cash Taxi” („Cash Cab” – titlul original) este un format antrenant, foarte dinamic, în care umorul și surprizele de tot felul își fac loc cu ușurință. A fost difuzat în peste 50 de teritorii, a obținut audiențe uriașe, dar și zeci de premii, dintre care amintim patru distincții Daytime Entertainment Emmy. În curând, show-ul va putea fi vizionat și de telespectatorii din România, la Kanal D.

Cătălin Cazacu e campion de motociclism viteză și fost concurent  la „Exatlon”.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*