Social

Și-au luat BMW-urile și s-au dat mari în drifturi, pe străzile din Timișoara! Acum plătesc… scump!

Și-au luat BMW-urile și s-au dat mari în drifturi, pe străzile din Timișoara! Acum plătesc… scump!

Trei tineri au fost depistați de polițiștii locali în timp ce încălcau legea, la volanul unor autoturisme. Doi dintre ei, posesori de BMW, turau motoarele și făceau drifturi pe străzi, iar cel de-al treile, aflat la volanul unui Ford, circula cu numerele de înmatriculare expirate.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat nopțile trecute doi tineri care au turat motoarele autoturismelor pe care le conduceau, tulburând astfel liniștea timișorenilor care locuiesc în apropiere. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 19 ani, care a făcut drifturi și a turat motorul unui BMW, în intersecția Bulevardului Eroilor de la Tisa cu Aleea FC Ripensia și un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, care a turat motorul altui autoturism BMW, la intersecția Bulevardului Mihai Viteazul cu Vasile Pârvan. Pentru ca au turat motoarele autovehiculelor, efectuând manevre de frânări bruște și întoarceri pe loc, în scop de divertisment, cei doi au fost sancționați.

”Reamintim că potrivit HCL 371/2007 modificată astfel de «distracții» se sancționează cu amendă între 800 și 2.500 lei”, ne-au comunicat reprezentanții polițiștilor locali.

Oamenii legii susțin că în ultima perioadă au fost înregistrate tot mai multe sesizări referitoare la tulburarea liniștii prin turarea motoarelor și efectuarea de drifturi pe străzile orașului, punând astfel în pericol și traficul rutier. Tot în acest zile, polițiștii locali au mai depistat un timișorean de 24 de ani, care se deplasa pe Calea Aradului cu autoturismul marca Ford având numerele de înmatriculare expirate. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Biroul Rutier pentru continuarea cercetărilor.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*