Social

Piloții de la Baltic Bees revin la Timișoara Air Show 2018

Piloții de la Baltic Bees revin la Timișoara Air Show 2018

Mai sunt doar două zile până la cel mai mare spectacol aerian din vestul țării, Timișoara Air Show 2018.

Sâmbătă, 23 iunie, piloții își vor începe evoluțiile de la ora 19.00, dar spectatorii sunt așteptați începând cu ora 16.30, pentru a nu se forma cozi și aglomerație pe șoseaua care leagă Timișoara de aeroport. În zona evenimentului, vor fi prezenți și comercianți care vor pune la dispoziție produse alimentare și băuturi răcoritoare.

O formație surpriză va fi prezentă la spectacol, este vorba de Baltic Bees, letonii care revin la Timișoara după prezența din 2016. “Piloții letoni au fost foarte încântați de publicul din Timișoara și de atmosfera de aici și au ținut neapărat să mai fie prezenți. Programul lor este foarte încărcat, însă au reușit și ne-au anunțat în urmă cu câteva zile că vor participa și ei”, a transmis directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Vor mai fi prezenți: Forţele Aeriene Române, Aeroclubul României cu Hawks of Romania, parașutiștii Blue Wings şi The Pellicans, formaţia ASALT și Iacării Acobați. După evoluțiile piloților, spectatorii vor putea asista la un concert de muzică rock – formații românești și sârbești.

Accesul spectatorilor va fi permis de la ora 16.30. Pentru cei care doresc să vină cu maşina, a fost amenajate aproximativ 6000 de locuri de parcare, unde staționarea este gratuită. Administrația aeroportului este în negocieri pentru semnarea unui contract de servicii pentru transportul spectatorilor din oraș la aeroport și retur.

Traficul aerian se va desfăşura conform orarului, însă pasagerii sunt rugaţi să ia în calcul faptul că pe traseul până la aeroport vor fi amplasate mai multe filtre de Poliţie pentru dirijarea traficului, astfel încât să îşi aloce suficient timp pentru a ajunge la ora potrivită pentru formalităţile de îmbarcare.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*