Eveniment

Foto: Competiţia sportivă Cupa ”Gladiatorii albaştri”, organizată de jandarmii timişoreni

Foto: Competiţia sportivă Cupa ”Gladiatorii albaştri”, organizată de jandarmii timişoreni

Marţi, 19 iunie 2018, la sediul Grupării Mobile de Jandarmi ”Glad Voievod” Timişoara a avut loc festivitatea de premiere a câştigătorilor primei ediţii a Cupei ”Gladiatorii albaştri”.

Competiţia s-a desfăşurat pe echipe constituite din jandarmi ai Grupării Mobile Timişoara şi a constat în parcurgerea unui circuit militar de forţă, viteză, îndemânare şi rezistenţă. Organizarea activităţilor în cadrul competiţiei şi, de asemenea, premierea câştigătorilor a fost posibilă prin implicarea Asociaţiei sportive ”Gladiatorii albaştri” ai cărei membri sunt jandarmi.

Pe primele locuri ale podiumului s-au situat, în ordine, echipele detaşamentelor de jandarmi 1, 2 şi 3 iar premiile acordate au constat în echipament sportiv. Trofeul câştigat de echipa clasată pe primul loc, Cupa ”Gladiatorii albaştri”, a fost şlefuit în lemn masiv de plutonierul adjutant Zoltan Franzen, artist în prelucrarea lemnului.

Pentru perioada următoare, Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” Timişoara intenţionează să organizeze competiţia la nivel zonal, între unităţile de jandarmi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*