Politic

Deputații de Timiș care au votat modificările la Legile Justiției: Patru de la PSD și unul de la ALDE

Deputații de Timiș care au votat modificările la Legile Justiției: Patru de la PSD și unul de la ALDE

PSD, ALDE și UDMR au adoptat modificările la Codul de Procedură Penală. Printre cei care și-au dat votul ”de încredere” se regăsesc și cinci deputați de Timiș.

Camera Deputaților a votat luni, 18 iunie 2018, la ora 21:58(!) adoptarea proiectului de Lege 373/2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr.304/2004 privind organizarea judiciară. 135 de social democrați din 135 prezenți au votat ”DA”, la fel cum au făcut-o și 18 reprezentanți ai UDMR din tot atâția, în timp ce deputații ALDE au votat 14 din 15, unul luând decizia să se abțină. Tot ”DA” au mai spus și un reprezentant PMP, 6 de la minorități și un neafiliat, totalizând 175 de voturi ”pentru”. Nu au fost de acord cu aceste modificări, toți deputații PNL (43 din tot atâția prezenți) și USR (24 din 24), opinie comunâ făcând și 8 membri PMP, un deputat de la minorități și 2 neafiliați. În ceea ce privește abținerile, numai un singur deputat a refuzat să-și exprime vădit votul, acesta fiind din partea ALDE.

Deputații de Timiș, care au votat ”DA” pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală, sunt: Alfred Simonis (PSD), Marian Cucșa (ALDE), Pau Adrian (PSD), Bianca Gavriliță (PSD), Matei Suciu (PSD).

Vezi AICI cum arată votul electronic de la ședința de aseară, din Camera Deputaților.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*