Social

Cât va investi Aquatim pentru ca zona de sub podul din Calea Șagului să nu mai fie inundată

Cât va investi Aquatim pentru ca zona de sub podul din Calea Șagului să nu mai fie inundată

Problemele din zona podului din Calea Şagului vor fi rezolvate în acest an, dă asigurări directorul Aquatim, Ilie Vlaicu. La fiecare ploaie mai abundentă, zona de sub podul din Calea Șagului se inundă făcând practic imposibilă circulația autoturismelor și a autobuzelor.

Potrivit directorului Aquatim, societatea de apă şi canal are în licitaţie un proiect de patru milioane de lei menit să rezolve problema.

„Problema din Calea Șagului e ceva mai veche datorită faptului că rețeaua de canalizare de acolo este și îngustă și subdimensionată, dar zona s-a dezvoltat. Avem în curs de licitație rezolvarea acelei probleme. Noi sperăm cam într-o lună, dacă nu sunt contestații, să rezolvăm această licitație, iar, în cursul acestui an, să sperăm că încep lucrările și se finalizează, dacă nu, la începutul anului viitor”, a declarat Ilie Vlaicu la Radio Timişoara.

Directorul Aquatim a mai declarat că lucrările la reţeaua de canalizare se vor realiza pe porţiunea dintre podul de pe Calea Şagului şi reprezentanţa Mercedes. Pe durata lucrărilor vor fi şi restricţii de trafic, care vor fi anunţare la momentul potrivit.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*