Social

Bănățenii sunt invitați la Zilele comunei Lovrin. Vezi programul artistic

Bănățenii sunt invitați la Zilele comunei Lovrin. Vezi programul artistic

Eveniment important într-o comună din Timiș! Cetățenii sunt invitați vineri și sâmbătă la Zilele Lovrinene, cu prilejul Sfinților Petru și Pavel.

Primarul Marius Graur anunță un program plin cu muzică, dans și voie bună. Pe scena vor urca artiști renumiți care vor încinge atmosfera. Evenimentul este organizat de Primăria Lovrin și Consiliul Local.

Astfel,vineri 29 iunie, programul va fi deschis de la ora 12 cu o slujbă religioasă la monument, urmată de Parada Portului Popular. La ora 17, în curtea Bisericii Ortodoxe Lovrin va avea loc Vecernia festivă cu Slujba de Rugă. De la ora 20.30 bănățenii sunt invitați la joc și voie bună, alături de Ansamblul Timișul și îndrăgita artistă Andreea Voica și Formația Deian Galetin.

A doua zi, pe 30 iunie, la ora 10 va avea loc un turneu de mini-fotbal pe terenul sintetic din incinta Ștrandului Termal Lovrin.

La ora 17, locuitorii comunei Lovin sunt așteptați să deguste tradiționalele sarmale. Seara va continua cu un program de muzică populară suștinut de Cornel Brici și se încheie în compania Party Zone Events.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*