Life-style

Neda Ukraden cântă la Festivalul Papanașilor, în Remetea Mare

Neda Ukraden cântă la Festivalul Papanașilor, în Remetea Mare

Cea de-a treia ediție a festivalului papanașilor are loc la Restaurantul Jack de la Remetea Mare, în 17 iunie, începând cu ora 13:00. După succesul edițiilor precedente, evenimentul continuă în aceeași notă, aducând participanților cele mai bune preparate, muzică și multă voie bună.

Sute de persoane vor avea astfel parte de multe surprize culinare și artistice. În acest an, organizatorii înveselesc participanții cu performațele unor artiști de seamă. Printre ei și o invitată specială din Serbia, Neda Ukraden.  Născută în Croația, a copilărit în Bosnia și Herzegovina și a studiat la Sarajevo, iar în prezent locuiește în Belgrad. Interpreta hit-ului ”Zora je” (Zori de zi) și-a început cariera muzicală în 1967,  la doar 17 ani. Considerată una dintre cele mai renumite artiste din Serbia, cântăreața are peste cinci milione de discuri vândute și peste 30 de albume lansate.

Programul evenimentului este următorul:

13:00 Deian Milovan Keba & Keba Band

14:00  Nelu Blidariu

15:00  Camelia Florea

16:00  Geta Arghiuş

17:00  Camelia Florea

18:00 Neda Ukraden, invitată specială din Serbia

19:00  Ansamblul de dansuri Kud Sveti George Stancevo

19:30  Deian Milovan Keba & Keba Band

20:00 Neda Ukraden, invitată specială din Serbia

Dedicat desertului care a făcut restaurantul celebru în zonă, festivalul oferă participanților posibilitatea de a savura papanașul în toate formele sale: de la cel îndrăgit, cu smântână și gem de afine, până la cel cu finetti, fructe, frișcă sau spumă de căpșuni. De asemenea, organizatorii anunță că cei prezenți vor putea comanda delicioasele bucate din meniul restaurantului.

Pentru că edițiile anterioare s-au bucurat de un număr mare de participanți, cei care doresc să fie prezenți în acest an sunt rugați să rezerve locuri la 0721 531 546.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*