Eveniment

Imagini tulburătoare. 4 morţi şi 3 răniţi pe A1 după ce o mașină a intrat pe contrasens

Imagini tulburătoare. 4 morţi şi 3 răniţi pe A1 după ce o mașină a intrat pe contrasens

Un accident mortal s-a produs în această dimineață pe autostrada A1 Deva – Simeria din cauza unei mașini care circula pe contrasens. Autoturismul a intrat în coliziune cu o mașină și o autoutilitară care circulau regulamentar, a anunțat Poliția Hunedoara.

În urma impactului, patru persoane care se aflau în mașina care a produs accidentul au murit, iar trei persoane au fost rănite. Unul dintre răniți a suferit traumatisme foarte severe și a rămas încarcerat.

Pentru salvarea celorlalte persoane, la faţa locului au intervenit şapte echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara. Este vorba despre cinci ambulanţe, între care două sunt de terapie intensivă, o autospecială de descarcerare grea şi o alta mixtă.

Traficul pe autostradă în zona accidentului a fost blocat şi deviat pe varianta A1 nod rutier Șoimuș km 369+610 -> DN7 -> A1 nod rutier Orăștie km 334+910.

Cei trei răniţi au vârstele de 26, 38 şi 52 de ani şi au fost preluaţi cu ambulanţele şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Deva.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, accidentul a fost provocat de o maşină înmatriculată în judeţul Hunedoara care circula pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan înmatriculată în judeţul Timiş şi o autoutilitară înmatriculată în municipiul Bucureşti.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*