Eveniment

Razie în Timişoara. Poliţiştii au dat amenzi de zeci de mii de lei

Razie în Timişoara. Poliţiştii au dat amenzi de zeci de mii de lei

Poliţiştii Secției 1 Timișoara au acţionat, joi, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică. În urma activităţilor desfăşurate, au fost controlate 16 de societăți comerciale și au fost aplicate peste 170 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 33.0000 lei.

Poliţişti de ordine publică, rutieră și investigații criminale au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă precum și pentru prevenirea și depistarea autorilor  furturilor din buzunare în mijloacele de transport în comun.

Au fost legitimate 414 persoane şi verificate 313 autovehicule și 20 de tramvaie.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 178 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere şi prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 33.665 de lei.

Totodată, în urma activităților desfășurate au fost instruite antiinfracțional 900 de persoane cu privire la prevenirea furturilor din buzunare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*