Sport

Poli Timișoara a găsit antrenorul cu care pornește asaltul spre Liga I: Ionel Ganea

Poli Timișoara a găsit antrenorul cu care pornește asaltul spre Liga I: Ionel Ganea

Fostul ”alb-violet” și internațional al României, Ionel Ganea, este noul antrenor principal al echipei recent retrogradate în liga secundă, Poli Timișoara. Anunțul l-a făcut președintele clubului de pe Bega, Radu Birlică.

Poli Timișoara nu moare, așa cum am mai spus-o în nenumărate rânduri. Dimpotrivă! Alb-violeții pare că și-au învățat lecția și au demarat reconstrucția echipei odată cu retrogradarea în eșalonul secund.

După ce au ”repatriat” o serie de jucători foarte tineri împrumutați pe la alte echipe, timișorenii au anunțat, astăzi, că au și un antrenor cu care sunt pregăți să demareze asaltul spre Liga I. ”Noul antrenor principal al echipei noastre este Ionel Ganea! El va fi ajutat de Norbert Niţă (secund) și Călin Frunză (antrenor cu portarii). Prezentarea noului staff va avea loc pe 25 iunie, odată cu reunirea lotului”, a precizat Radu Birlică, președintele clubului de pe Bega.

Elevii lui Ganea au ”pregătit” deja și un cantonament, care se va derula între 10 și 20 iulie 2018, anunță reprezentanții clubului Poli. Printre cei care vor pleca în cantonament sunt ”repatriații”: Radu Motreanu, Denis Golda, Garald Fridrich, Sinisa Sporin, Narcis Popan, Mario Contra, Damir Totic, David Pop, Cristian Podină, Pădurariu, David Filip şi Daniel Filip.În afara lor, altă certitudine a lui Poli este portarul Marius Curileac, care a semnat un nou angajament cu alb-violeții, valabil până în 2020. De asemenea, mijlocașul central Sergiu Nicolae Românu și mijlocașul stânga Flavius Aurel Toboșaru (fotbaliști născuți în 2002) și-au dat acordul pentru a continua în alb-violet. Sub comanda lui Ionel Ganea rămâne și Bogdan Străuț, care și-a prelungit înțelegerea cu bănățenii până în 2019, dar și Cătălin Doman, care revine după împrumutul la Dunărea Călărași.

”Vom construi o echipă competitivă pentru sezonul 2018/19, dar la fel de prioritar pentru noi este să îi creștem pe tinerii valoroși din cadrul centrului nostru juvenil. Vom munci pentru a reconfirma faptul că Poli Timișoara este cel mai important club din Banat”, a declarat Radu Birlică, președintele bănățenilor.

De asemenea, sub comanda lui Ganea ar putea rămâne și foștii prim-divizionari Mădălin Smaranda, Marius Curileac, Cristian Melinte, Andrei Artean, Octavian Drăghici, și Alexandru Popovici, dar clubul nu a făcut precizări concrete în privința acestora.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*