Politic

Deputatul Marian Cucșa: “Primarul Robu vrea să transforme administratorii de bloc în ofițeri de informații”

Deputatul Marian Cucșa: “Primarul Robu vrea să transforme administratorii de bloc în ofițeri de informații”

Primarul Timișoarei stârnește din nou dispute. De această dată a intrat în atenția președintelui ALDE Timiș.

Deputatul Marian Cucșa este de părere că edilul Nicolae Robu vrea să transforme administratorii de bloc în ofițeri de informații ai primăriei. Acest lucru este inadmisibil, consideră parlamentarul.

Am citit cu tristețe un articol despre primarul Robu care nu face altceva decât să ne ducă într-o zonă înainte de 1989, să transforme administratorii de bloc în ofițeri de informații! Cum poate să oblige primarul Timișoarei acești administratori să raporteze informații ce țin de evidența populației și date care au caracter personal?Nu mă surprinde gândirea primarului dar trebuie să împiedicăm atitudinea sa care ne întoarce înainte de 1989 iar ALDE Timiș nu a putut rămâne pasivă la această “idee din nou genială” cu ghilimelele de rigoare, a primarului Timișoarei.

Mi se pare revoltătoare această ultimă găselniță a lui Nicolae Robu care știm cu toții că este deja cunoscut că a fost împotriva desecretizării protocoalelor secrete dintre securitate și procuratură, protocoale care au îngrădit multe drepturi ale cetățenilor, inclusiv ale câtorva sute de mii de timișoreni. Îi asigur pe administratorii de bloc de susținerea ALDE Timiș pentru a nu deveni ofițeri de informații ai primăriei. Mai mult, îi incurajăm să vină la sediul nostru de pe strada Arieș nr. 16 pentru a discuta cu noi dacă sunt de acord cu faptul că obligația lor nu este de a fi ofițeri de informații pentru primar. Pentru a afla date despre evidența populației din Timișoara există alte instituții abilitate de unde Nicolae Robu își poate culege pe care legală informațiile necesare”, a transmis deputatul ALDE, Marian Cucșa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*