Politic

Avocatul Adrian Sperneac, candidat ALDE la primăria Dumbrăvița

Avocatul Adrian Sperneac, candidat ALDE la primăria Dumbrăvița
Adora Beauty

E vremea schimbării în comuna Dumbrăvița! Avocatul Adrian Sperneac, fost consilier PSD, este candidatul ALDE pentru funcţia de primar al comunei Dumbrăviţa. Candidatura acestuia la alegerile locale din 2020 a fost anunţată astăzi de către preşedintele ALDE Timiş, deputatul Marian Cucşa.

Probabil vă veți întreba de ce prezentăm din timp, că acolo e primar PSD, dacă mergem într-o competiție cu ei. NU! Suntem într-o alianță cu PSD, dar asta nu înseamnă că nu ne dezvoltăm propriile structuri de partid, nu venim cu alternative inclusiv la administrațiile PSD. Consider că primarul Victor Malac și-a spus cuvântul în administrație, Dumbrăvița are nevoie de un suflu nou”, a explicat președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

Născut și crescut la Dumbrăvița, Adrian Sperneac,  președinte ALDE Dumbrăvița, promite o revitalizare a localități și o soluționare mai rapidă a problemelor din administrația locală. Cu peste treisprezece ani de experiență în avocatură, noul membru ALDE a învățat că orice problemă are o soluție legală și că este nevoie de o echipă activă pentru ca Dumbrăvița să răspundă pozitiv așteptărilor celor care locuiesc și vor să trăiască în comună.“Sunt născut în Dumbrăvița,cunosc problemele cu care această localitate se confruntă zi de zi. Primesc de la cetățeni diverse semnale de nemulțumire. În trecutul apropiat localitatea a cunoscut o expansiune, iar din păcate în multe probleme administrația publică locală este depășită și nu a reușit să țină pasul cu dezvoltarea comunei. Dumbrăvița se confruntă cu presiunea scăzută a apei, în ultimii opt ani nu au existat probleme viabile cu privire la acest aspect. O altă problemă arzătoare este infrastructura, totodată se construiește haotic, apar diverse imobile precum blocuri între case. Aceasta se întâmplă datorită planului urbanistic general (PUG) , o problemă pentru care nu s-au găsit soluții de mai bine de șapte ani. Am găsit în ALDE atât la nivel central, cât și la nivel local o echipă tânără, energică, care este preocupată de profesionalism, motiv pentru care cred că toate obiectivele propuse pot fi îndeplinite”, a spus Adrian Sperneac, președinte ALDE Dumbrăvița.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*