Sport

Victorii pentru favorite în play-off și surprize în play-out-ul Ligii Prieteniei, la Timișoara

Victorii pentru favorite în play-off și surprize în play-out-ul Ligii Prieteniei, la Timișoara

Cea mai nouă etapă din cadrul Ligii Prieteniei a programat cinci partide la Timișoara, trei dintre ele făcând parte din play-off-ul competiției dedicate fotbaliștilor amatori, în timp ce ultimele două, disputate în partea de jos a clasamentului, au adus rezultate-surpriză.

Etapa precedentă a debutat cu partida dintre amatorii de fotbal de la Partizan Timișoara, echipă care nu s-a prezentat la jocul programat împotriva celor de la Juventus Timișoara, ceea ce face din Partizan să ajungă la a doua etapă consecutivă în care pierde la ”masa verde”, scor 3-0, după înfrângerea din etapa trecută, în aceleași condiții, cu Neferprod.

Al doilea joc al etapei a cincea a play-off-ului le-a adus față în față pe Dedeman Timișoara și AVT Timișoara, un duel între locurile 2 și 3, aflate la mare distanță una de cealaltă. Oaspeții s-au impus cu scorul de 5-2, după ce au condus cu 2-1 la pauză. Reușitele ”victorioasei” au fost trecute în dreptul lui Tănăsie Valentin (2 goluri), Nicu Alin, Peca Marius și Mihart Răzvan (fiecare câte un gol). Pentru băieții de la Dedeman au marcat Dubovan Cosmin și Banu Răzvan.

În cea de-a treia partidă disputată în play-off, AC Lipovei s-a ”aplecat” în fața ocupantei locului întâi, Neferprod, cei din urmă câștigând cu 4-0, după ce la pauză scorul indica 3-0 pentru ”Nefer”. Jumătate dintre goluri au fost reușite de Titu Adrian, acesta fiind completat Ciortan Paul și Popa Adrian.

Play-out-ul a programat două jocuri mai mult decât spectaculoase, din punct de vedere al rezultatelor. În primul joc, Portocala Dilie a dispus de Rapid Timișoara, scor 3-1, după ce în jocul tur din play-out, alb-vișiniii s-au impus cu același scor. Golurile ”răzbunării” au fost marcate de Marian Vișan, de două ori, și Moisă Vlad, în timp ce pentru rapidiști a înscris Luci Dică.

Ultimul joc din etapa trecută s-a disputat între FC SRS și Rossonerii. Partida a fost ”copia fidelă” a jocului din deschiderea etapei, dar din play-off, gazdele câștigând la ”masa verde”, scor 3-0, după ce ”reșițenii” nu s-au prezentat la meci. FC SRS obține, astfel, cel de-al cincilea succes din tot atâtea jocuri disputate în acest play-out.

Săptămâna aceasta se joacă ultima etapă din play-out-ul Ligii Prieteniei Timișoara, în timp ce în play-off mai sunt de jucat încă șase jocuri până la finalul competiției.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*